Pergola bioclimatică de aluminiu cu lamele rotative

Pergola bioclimatică de aluminiu cu lamele rotative reprezinta solutia inovativa de acoperire a spatiilor de terasa. Este fabricata integral din aluminiu , iar lamelele formeaza acoperisul propriu-zis si permit reglarea unghiului de deschidere a acestora.

Prin intermediul unui motor integrat in sistem, panourile de aluminiu care alcatuiesc tavanul se rotesc si va permit sa obtineti o structura de tavan inchisa, deschisa sau semi-deschisa. Astfel, in acelasi timp veti beneficia de protectie impotriva razelor UV, ventilatie si control al
luminii.

Iar daca toate acestea nu sunt de ajuns, in corpul lamelelor se poate insera o “injectie” cu spuma poliuretanica pentru o si mai buna izolare termica si fonica.Un alt aspect important al pergolei cu lamele rotative il reprezinta sistemul integrat de colectare pluviala, fiind astfel protejat in permanenta atat dumneavoastra, cat si mobilierul aflat sub pergola.Pergola bioclimatică vine dotata cu motor SOMFY ce poate fi actionata de la distanta, prin intermediul aplicatiei de pe telefonul mobil.

Pergola poate fi confectionata in orice culoare din paletarul RAL.