Pergola retractabila bioclimatica din aluminiu

Pergola retractabila bioclimatica din aluminiu este alegerea ideala pentru terasa dumneavoastră, având cea mai mare utilizare, în ciuda tuturor condițiilor meteorologice.
 
Durabilitatea și structura compactă sunt cuvintele care descriu cel mai bine caracteristicile acesteia, alaturi de comfortul și design-ul modern.
Acest sistem cu structura din aluminiu, care nu necesita intretinere speciala, ofera protectie impotriva ruginii, poate fi poate fi punctul de atractie al gradinii dumneavoastra.
 
Faptul ca ofera protectie impotriva intemperiilor ne permite sa ne bucuram de aceasta pergola atat vara, cat si iarna si este recomandata in multiple destinatii, cum ar fi restaurante si cafenele, hoteluri si chiar centre comerciale.
 
Datorita lamelelor retractabile, razele solare pot patrunde mai mult sau pot fi blocate complet, beneficiind astfel de un spatiu aerisit si cu lumina adaptata. De asemenea, pentru a spori confortul utilizatorului se pot utiliza o serie larga de accesorii, precum: LED-uri, senzori de vant, senzori de soare etc.
 
Optional, pergolei i se pot atasa sisteme de inchidere fixe sau mobile cu sticla securizata.Pergola cu lamele retractabile-bioclimatica, vopsita in camp electrostatic asigura o rezistenta sporita impotriva exfolierii si a decolorarii vopselei.
 
În plus, la cererea dumneavoastra, lamelele se pot injecta cu spuma poliuretanica, obtinand astfel izolare termica și fonică la panourile de tavan.
 
Un alt aspect important al pergolei retractabile il reprezinta colectarea pluviala, protejand astfel mobilierul aflat sub pergola.Aceasta pergola vine dotata cu motor SOMFY ce poate fi actionata de la distanta, cu ajutorul aplicatiei de pe mobil.
 
Orice culoare din paletarul RAL este disponibila la comanda.
Pergola retractabila bioclimatica din aluminiu