Pret pergola retractabila

Pretul pergolelor retractabile este variabil in functie de cerintele fiecarui client si de dimensiunile acesteia.Pretul unei pergole retractabile se calculeaza diferit in functie de materialele folosite ( lemn, aluminiu) si de complexitate daca este cu actionare electrica sau mecanica. Pentru a avea pretul corect pentru pergola dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Pergolele din aluminiu sunt constructii metalice, alcatuite din profile de aluminiu care pot fi acoperite copertine-retractabilein diferite modalitati cum ar fi:

  • copertine retractabile
  • acoperis din sticla securizata
  • • materiale impermeabile pe suport siliconic
  • lemn
  • policarbonat

Profile din aluminiu folosite sunt de cea mai buna calitate furnizorii nostri fiind, BT INTERNATIONAL,CORRDI si ALUMIL. Profilele sunt vopsite in camp electrostatic intr-o gama variata de culori, acoperind o gama larga de culori RAL.

Pergolele sunt utile pentru inchiderea spatiilor in anotimpurile reci, ploioase, cat si in anotimpurile calde.

Pergola cu copertina retractabila are motorul integrat in sistemul de rulare al copertinei retractabile si este prevazut sa lucreze cu un zgomot mic si in totala securitate.

Pergolele din aluminiu automate pot fi prinse intr-un sistem de ancorare pe perete, sistem cu piloni de sustinere de aluminiu sau pergola-din-aluminiu-rostructura de lemn.
Prin aceste sisteme retractabile putem asiguta o umbra densa si o protectie impotriva radiatiilor UV, totodata fiind inchise si deschise pentru aerisirea si ventilarea naturala a spatiilor.

Pergole cu copertine retractabile automate:

  • Pergolele din aluminiu sunt prevazute cu sisteme de actionare electrice prin telecomanda, intrerupator sau manual, de asemenea sunt prevazute cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor actiona pergola in mod automat reducand riscul de deteriorare.

inchideri-terase-cu-sticla-securizataRecomandari:

Aceste sisteme de pergole pot fi folosite pentru restaurante, terase de casa, gradina, spatiile din jurul piscinelor si in locurile unde curentii de aer sunt puternici.

Pergole inchise cu sticla securizata:

  • Pergolele din aluminiu se pot comercializa simple sau impreuna cu pereti din sticla securizata ce permit inchiderea completa a teraselor, pentru perioada cu timp rece sau ploios, after ski, sau loc pentru fumatori, astfel se creeaza un spatiu placut si relaxant.

Pret pergola retractabila este calculat in functie de suprafata unde se amplaseaza pergola retractabila si de grosimea profilului din aluminiu folosit la realizarea pergolei retractabila.

Sisteme mobile din sticla securizata:

contact-pergole-aluminiu
Pret pergola retractabila.