Pergole din aluminiu – Inchideri terase cu sticla – copertine retractabile

Pergolele din aluminiu sunt constructii metalice, alcatuite din profile de aluminiu si care pot fi acoperite copertine-retractabilein diferite modalitati cum ar fi:

  • copertine retractabile
  •  acoperis din sticla securizat
  • materiale impermeabile pe suport siliconic,
  • lemn
  • policarbonat

Profile din aluminiu folosite sunt procurate de la furnizorii nostri cum sunt, BT INTERNATIONAL,CORRDI si ALUMIL profilele sunt vopsite in camp electrostatic intr-o gama variata de culori, acoperind paleta de culori  RAL.

Grosime si lungimea profilelor sunt in functie de dimensiunile pergolelor.

Aceste tipuri de pergole sunt foarte utile la folosirea spatiilor deschise care pot fi utilizate  si in anotimpurile mai reci, ploioase etc.

Pergola cu copertina retractabila are motoarele integrate in sistemul de rulare al pergola-din-aluminiu-rocopertinei retractabile si sunt prevazute sa lucreze cu un zgomaot mic si in totala securitate.

Pergolele din aluminiu automate  pot fi prinse intr-un sistem de ancorare pe perete, sistem cu piloni de sustinere de aluminiu sau structura de lemn.
Prin aceste sisteme retractabile putem asiguta o unmbra densa si o protectie impotriva radiatiilor UV, totodata fiind inchise si deschise pentru aerisirea si ventilarea naturala a spatiilor.

Pergole cu copertine retractabile automate:

  • Pergolele din aluminiu sunt prevazute cu sisteme de actionare electrice prin telecomanda, intrerupator sau manual, de asemenea sunt prevazute cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor actiona pergola in mod automat reducand riscul de deteriorare.

Recomandari:

  • Aceste sisteme de pergole pot fi folosite pentru restaurante, terase de casa, gradina, spatiile din jurul piscinelor si in locurile  unde curenti de aer sunt puternici.

Pergole inchise cu sticla securizata:

  • Pergolele din aluminiu se pot comercializa simple sau impreuna cu pereti din sticla securizata ce permit inchiderea completa a teraselor, pentru perioada cu timp rece sau ploios,  after ski, sau loc fumatori, astfel se creeaza un loc placut si relaxant.

Sisteme mobile din sticla securizata:

Sistemele mobile de sticla securizata sunt facute din profile de aluminiu care gliseaza foarte usor, Apasa aici si vezi cum functioneaza sistemul >>>